„- Nem veszünk egy macskát? - Szívem, nekünk van pénzünk!”

Közzétéve: 2016. december 05. 12:00


Bár kis létszámmal, de annál nagyobb lelkesedéssel és óriási sikerrel zárult a novemberi Cagematch a Budapest Jazz Clubban

 

A mérkőzés első harmadában a múlt havi győztes, a WwwPont előadását láthattuk. Ültünk és csak tátottuk a szánkat, hogy milyen gondolatok foglalkoztatják a hóhérhölgyeket a villamosszék mellett egy átlagos munkanapon. Mert ők is csak emberek. Járnak kávézni, „Costa-znak”, érdekli őket a divat, tehát a Glamour napok kupon akciójától ugyan úgy lázba jönnek, mint bármely más divatot kedvelő nő. Mert soha nem mindegy, honnan nézzünk…

A négy fős csapat azt is megmutatta, hogyan költözhet a szerelem egy, sőt nem is egy, hanem rögtön ötvenkettő darab karosszékbe az egyetemi szerelem, Anna szellemével. A pillanatok egymásutánjából dal is született „a szerelem benne van a székben” címmel. Elképesztő jelenet volt. Láthattunk tőlük még jelenetet a magasban egymással nem mindig sportszerűen küzdő légtornászokkal, sőt a négy színész egymásra irigykedő pártokat is megformált, akik épp tűzijátékot csodálnak egy társasház teraszáról a lobéliák árnyékában.

Az impró áradatot a Dirty Planet folytatta, a következő huszonöt percben taxiztunk, baseball meccsen zászlót égettük és egy kicsit betéptük, miközben egy rögtönzött Kéknyúl koncertet nézhettünk Andrew Hefler fergetegesen elsöprő szólójával.

Az est harmadik csapata a Quatro Formaggi is ringbe szállt az győzelmet jelentő övért, vendég meghívottuk Várady Zsuzsi volt a Momentán Társulattól. Két középkorú szomszéd hölgy mérte össze vonzóságát, mely a szerelő fiúk póló levételi sebességében volt mérhető „az ember azt hinné, bizonyos kor felett, már nem lehet hízni… nos, hát tévedtem”. Egy mindent tudó tudakozótól megtudtuk, hogy az alkoholról le lehet szokni, hogy nem minden kérdés válaszolható meg net nélkül, illetve, hogy a Selfie-nél sokkal jobb, ha láthatjuk élőben!

A mérkőzés végén a közönség tapsának erőssége döntött, az övet ez alkalommal az angolul játszó Dirty Planet vihette haza. Kiváncsi vagyok, hogyan alakul majd a buli a két ünnep között decemberben!


Következő előadásinkVissza a teljes listához