A december a Grunddal zárult a Jazz-ben!

Közzétéve: 2017. január 08. 12:00


A Szerencsekeréken nyert  294-es számú szállodai szoba titkai és néhány transzgenerációsan ható karácsonyi történet tette gazdagabbá azokat, akik decemberben két estét is a Grund Színház társulatával töltöttek

 

A 2016-os év utolsó hónapjában is dübörgött az impró a Jazz Clubban. A színpad élt, pezsgett, lüktetett, a karácsony megelevenedett.

Amiről első hallásra azt hinnénk, hogy nem mindennapi, az jobban meggondolva könnyen velünk is megtörténhet...

A karácsonyi összejöveteleken feltáruló feszültség, családi titkok, hagyományos vacsorajelenetek némi pikantériával fűszerezve; az érző, gondolkodó karácsonyfadíszek buzgó szereplési vágya, amint a kicsomagolt, de a fán lógva hagyott szaloncukorpapír önmagát kívánják érvényesíteni mind mind felelősek voltak az érzésért, amit  az este nyújtott nekünk. A hónapban a drámaiság a humor és a játékosság csodás egyvelege bontakozott ki a színpadon.  

A hónap bővelkedett vendégmeghívottakban.

A Momentán társulattól Molnár Levi, illetve nagy örömünkre Rudolf Péter színművész is színesítette a Grund társulatát a Maestro előadáson, az este teltházzal dübörgött.

December utolsó hetében a cagematch-en a Grund színészei mellett a győri Import Impro társulattól Kósa Roland segítette a Nóbel csapatát, a Dirty Planettel és a Művtervvel szemben.

Előttünk a 2017-es év, gyertek!


Következő előadásinkVissza a teljes listához