Biszak Áron gyerekszerepre castingol

Közzétéve: 2015. október 10. 12:00


A Grund társulata a Színházak Éjszakáján új helyszínen a Thália Színház Mikroszkóp színpadán indította el a 2015-2016-os évadot. A telt házas előadáson a nézők úgy döntöttek, hogy Biszak Áronnak ítélik oda az est legjobb improvizatőrének járó díjat, a Maestrot. Áron, harmadszorra lettél te a maestro, hogy emlékszel vissza a legutóbbi diadalra?

Érdekes volt mert mi ketten Sárival aznap még a bemelegítésre is épp hogy csak beestünk, aztán a következő emlékképem, hogy a nézők nem tudnak dönteni hogy Sári vagy én legyek a Maestro. Amnézia és eufória együttjárt aznap.

Ezek szerint a késés a titka?

Lehet.

Melyik jelenet volt, ami miatt nyertél?

A kisfú castingjánál éreztem, hogy ott valami nagyon müködik. De őszintén kedveltem a Gyuri és a Brigi nyitó jelenetét is, vagy akár Sári estet záró esti meséjét. Szép keretet adott az előadásnak.

Következő Maestro okt 16-án a Tháliában? Mit vársz az estétől?

Jó jeleneteket! Remélem nem fogok túlságosan izgulni címvédőként, hogy meg kell mutatnom a mostani nézőknek, miért lettem Maestro. És szívesenk játszanék végre jelenetben Mangold Rolanddal vagy Huzella Julival, hozzájuk még nem volt szerencsém Maestron.

Mit igérsz a többi színésznek?

Figyelmet és vigyázzanak mert bajba hozom őket.

Ki lesz a Maestro?

Akit a nézők választanak.


Következő előadásinkVissza a teljes listához