Hazaviszlek. Pécsen!

Közzétéve: 2016. április 07. 12:00


Két nő megismerkedésének estéjével indulunk, amikor is egyikük lakására érkeznek egy kellemes vacsora után. Kinyitnak egy üveg bort, csevegnek és néhol lopott másodpercekig egymáson felejtik a tekintetüket. Kíváncsiak ők. Leginkább egymásra.  

Az előadást az improvizáció technikáival építik a karaktereket formázó színészek (Boncsér Sára Luca és Palkovis Nóra). Azaz nem tudják előre, hogy kik a szereplők, mi a történetük és merre halad a kapcsolatuk. Azt is a jelen dönti el, hogy a két nő közös és külön-külön megélt pillanataiból melyekbe leshetünk bele az 50 perc alatt. 

Így történhet, hogy nézőként pont olyan érzésünk van, mintha mi randevúznánk ezzel a két nővel ezen az estén. Itt-ott felbukkannak részletek a világukból, mi pedig néha együtt érzünk, néha felháborodunk, és gyakran csak mennénk velük tovább.Lehetőséget kapunk rá, hogy kutatói szemmel tekintsünk olyan témákra, mint szerelem, szexualitás, bizalom, ítélkezés, felelősség, hit és a sor még folytatódik. A hétköznapi események dramaturgiájával foglalkozni annyi, mint megismerni egymást és önmagunkat. 

A Grund Színház egy 5 éve Magyarországon működő színházi improvizációs technikákkal dolgozó független színház, repertoárjában rövid-és hosszú formátumú improvizatív előadásokkal. A "Hazaviszlek" kifejezetten a társadalmi felelősségvállalás jegyében jött létre, először az Amnesty International estjén az LMBT történeti hónap keretében volt látható, most

2016. április 8-án 19:20 kezdéssel Pécsen a Művészetek és Irodalom házában tekinthető meg a Pécsi Pszichológus Napokon.

https://www.facebook.com/events/107465412989031/permalink/109065516162354/  

Minden érdeklődőt várunk szeretettel.


Következő előadásinkVissza a teljes listához