Készhelyzet - Lakatos Márk a stílusos  bérgyilkos

Közzétéve: 2015. október 29. 12:00


Eszméletlenül jóképű, de lovagolni nem tud. Így összegezhetnénk a Készhelyzet western-jelenetét, amibe Lakatos Márkot vártuk. Naná, hogy elkövetett valami megbocsáthatatlant, naná, hogy kiszámíthatatlan és veszélyes, naná, hogy retteg tőle az egész város, naná, hogy a helyi madam a szárnyai alá venné. A közös jelenetről így mesél Palkovits Nóra, a Grund Színház színésze.

Hogyan hoztad helyzetbe Márkot?

Én már napok óta izgalommal figyeltem őt, mert amúgy a legtöbb jelenetben Márk öltöztetett minket, kivéve pont a sajátjában, amelyről nyilván nem tudhatott. Bírtam, hogy én már a forgatások elejétől tudtam, hogy én leszek az, aki majd jó nagy bajba keveri, hahaha, persze titkolnom kellett az utolsó percig. Amint a jelenetben megmutattam a vérdíjról szóló hirdetést, már vette is a lapot.

Hogyan lett Márkból Tom?

Konkrétan egy rettegett bérgyilkosnak festettük Márk karakterét, Tomot, aki megölte a sheriffet, és ezért most őt akarják kinyírni. Bill, Fodor Dávid karaktere pályázott a fejére. Vicces volt, hogy kőkemény férfinek állítottuk be Márk karakterét, ő pedig örömmel játszott ellene. Izgalmas karaktert szült a kacér, kedveskedő attitűddel megáldott bérgyilkos. Üdvözöltem a kialakult játékot, amit tulajdonképpen ott és akkor Márk kezdeményezett a reakcióival. Emlékszem is egy mondatomra: Én nem kiscicákat nevelek, hanem bérgyilkosokat.

 

Ki mernéd engedni a Vadnyugatra Márkot?

Simán. És nem azért, mert annyira jól tud lovagolni, mert azt a látottak alapján kevésbé. Sokkal inkább amiatt, ahogy hozzáállt a helyzethez, dörzsölt volt és játékos. Nagyon figyelt, hogy honnan jön információ, merre halad a történet. Azt hiszem, hogy még ha sortűzbe keveredne is, valahogy kivágná magát.


Következő előadásink


HAZAVISZLEK

IDŐPONT 2019.11.24. 19:00:00
HELYSZÍN Lumen Kávézó Bp, Horánszky utca 5.

Vissza a teljes listához