Készhelyzet: Soma szerint a kanális

Közzétéve: 2015. október 20. 12:00


Soma két férfival a hóna alatt távozott. Legalábbis mi így éltük meg a fürdőszobában játszódó jelenetet. A Grund Színház fiatal színészei Biszak Áron és Somhegyi György előbbi a hazaérkező férjet, utóbbi a szeretőnek bepalizott fickót alakítva várták a köntösben a jelenetbe érkező Somát. A jelenet a forgatási napok elején forgott, hatalmas izgalom övezte.

Biszak Áron így emlékszik vissza a játékra.

Milyen volt Somával a forgatás?

Még mielőtt elkezdődött volna a jelenetem, torreadornak öltözve bujkáltam Soma elől. Úgy alakult, hogy nem sikerült elég gyorsan elmenekülnöm előle a folyosón, ezért a mosdóban bezárkózva kellett maradnom jó pár percig. Nem csak a kamerák előtt volt izgalom ezen a forgatáson. Végül Marcell (a Grund Színház producere) menekített ki a rejtekhelyemről.

Izgultál?

Nagyon! Főleg azért, hogy minden flottul menjen, amikor féltékenykedést mímelő férjként belépek a jelenetbe. A stressz ellensége az improvizációnak, arra kényszeríti az embert, hogy valami nagyon nagyot akarjon mondani. A ruha és a partnerek azonban megtették hatásukat és működött a játék. Soma játékossága, a szó színpadi értelmében (meg amúgy is) nagyon kellemes pillanatokat teremtett. Igazán volt kedve belemenni ebbe a helyzetbe, örömmel játszotta a szerepjáték szerepjátékát, remek partner volt a jelenetben.

Mi jut eszedbe arról, hogy kanális?

Haha. Leginkább a Soma és az ő rímbe szedett mondatai.


Következő előadásink


HAZAVISZLEK

IDŐPONT 2019.11.24. 19:00:00
HELYSZÍN Lumen Kávézó Bp, Horánszky utca 5.

Vissza a teljes listához