Mi köze egy szúnyognak a hajnalhoz, avagy hogyan kerül a szőke paróka a drogkereső kutyára?

Közzétéve: 2016. október 03. 12:00


Háromszor 25 perc, három csapat, két zenész, egy színpad, egy öv, és indulhat a jazz, a tapsdecibel mérő pedig dönt, hogy ebben a hónapban ki lesz a győztes.

Lassan kezd természetessé válni, ha elérkezik a hónap utolsó szerdája, akkor este a Jazz Clubban kötök ki. Nem tudtam, hogy szeretem a jazz-t, ahogy azt sem, hogy szeretem az improvizációt. Egy valamit tudtam, a humort bírom!

Kicsit korábban érkeztem. Elfogyasztom könnyű vacsorámat a hangulatos félhomályban, miközben a színészek és a közönség is lassan megérkezik a klubba.

 

 

A koreográfi már ismert, három csapat mérkőzik a színpadon, hogy elnyerje ennek a jelképes, pofonok nélküli bokszmeccsnek a díját, a győztesnek járó bajnoki övet.

A mérkőzés tettek, szavak, gesztusok párbaja, a kapkodó, pattogó gondolatok megelevenednek, a néző pedig nem tud mást, csak tapsol és nevet, tapsol és nevet, s közben szól a jazz…

Belekóstolhattunk Szuper Márió szerelmi életébe, megtudtuk, hogy miért nincs idő a jobb vádli szőrtelenítésére, illetve az is kiderült, hogy hogyan lesz szerelőből népszerű hegedűvirtuóz.

Az XXXY és a nyáron címvédő, angol nyelven improvizáló Dirty Planet produkcióinak tapsvihara pusztán néhány decibellel maradt el a WWWPont rögtönzött előadásától, így az övet szeptemberben ők vihették haza.

 

 

A versenyzés mindenkiből előhozza a legjobbat!

Versenyezz csapatban, vagy harcolj magadért, de a társaid nélkül úgysem jutsz el a célig!

 

 

Találkozzunk a Maestro c. előadáson október 23.-án, ahol kiderül, ki a legjobb színész a hónapban, vagy a következő Cagematch-en október 26.-án, ahol a három csapat ismét összeméri tudását.


Következő előadásink


HAZAVISZLEK

IDŐPONT 2019.11.24. 19:00:00
HELYSZÍN Lumen Kávézó Bp, Horánszky utca 5.

Vissza a teljes listához