Te mit kérdeznél a kedvenc papírgalacsinodtól egy fontos randi előtt? – Ez a vasárnapi Maestro-n kid

Közzétéve: 2016. december 06. 12:00


A Grund Színház színészei, illetve négy vendégmeghívott gondoskodott arról, hogy a Maestro-n  novemberben se unatkozzunk

 

Horváth Kristóf Színész Bob slammer, színész, Penke Bence a Momentán Társulattól, Varju Nándi a győri Import Impro Társulattól és Kárász Eszter színész, előadóművész segítette a Grund csapatát  vasárnap este a Budapest Jazz Clubban.

Hét előtt pár perccel megnyílt a Jazz Club színházterme, hogy egy újabb teltházas este vegye kezdetét, finom italokkal, jazz zenével és az improvizáció legváratlanabb lehetőségeivel. Izgultunk, nevettünk, leesett az állunk és néha kicsit nem vettünk levegőt. A színészek két-három fős csapatokban küzdőttek a Maestro címért, melyet ezalkalommal is az este legjobbja vihetett haza.

Láttunk egy D-i sarki kutatóközpontban játszódó jelenetet emberbábokkal és bábozóikkal,  beleshettünk egy sminkszobába, ahol a hangok furcsán felcserélődtek, részt vehettünk egy zumbaórán két nyugdíjas otthonában, egy percben kitombolhattuk magunkat a Bölcs Gazdák zenekar slágerére, megnézhettük, milyen a modernkori segélyvonal, ahol még a „levest is megkeverjük Ön helyett”.

A második felvonás szintén izgalmasan alakult, egy apró papírgalacsin adott nekünk öltözködési és életvezetési tanácsokat, megtudhatuk, miért jó a „4B-s” szempilla, sőt még az időt is visszapörgettük kicsit „Krisztus alatt”-ra, hogy a 23 éves Jézus és Keresztelő Szent János társaságában megnézhessük, ami a Bibliából kimaradt.

A teljes döbbenetet a „Drog törvény” egy szürreális változata adta,  melyben a politika és az oktatás is érintve volt, természetesen mindenkinek volt véleménye.

Biztos vagyok benne, hogy egy színes önéletrajz útbaigazító nyilakkal, képillusztációkkal igazán hozzásegíthet bárkit ahhoz, hogy egy katonai támaszpont után felvételt nyerjen a meghírdetett állásra. Ha más nem, hát ez ehavi Maestro győztes ezt biztosan tudja!


Következő előadásink


HAZAVISZLEK

IDŐPONT 2019.11.24. 19:00:00
HELYSZÍN Lumen Kávézó Bp, Horánszky utca 5.

Vissza a teljes listához