Vakáción a Grund 2. rész

Közzétéve: 2017. szeptember 20. 12:00


Ezért tűnt el a csapat második fele is 3 hónapra

A Grund nyári vakációja 2. kör

Előző héten már elkezdük a nyári beszámolónkat. Most pedig jöjjön a folytatás.


Huzella Júlia

szerint a nyár az esküvők időszaka. De arra ő sem számított, hogy ezen a nyáron ő maga is el fog kelni.
Hét év után egy hét alatt leszervezett esküvő, majd hirtelen felindulásból elkövetett házasság!
Két gyerekkel egy merő improvizáció volt az egész esemény. Reméli, hogy nem lesz második, mert ezt nem nagyon lehet überelni… :)

 
 
 

Fodor Dávid

leállamvizsgázott és ezzel megszerezte második diplomáját. Piros Orros bóhócoknak tartott egy karakter tréninget, ahol Rolanddal is találkozott. A Művészetek Völgyében lépett fel meghívott szereplőként a Momentán Udvar színpadán. Szabadidejében feleségével és kislányával utazott vidékre.
 
 
 

Mangold Roland

a nyara nagy részét a Balatonon töltötte, Grund Tábor, Piros Orr tábor és még gyerekeket is táboroztatott. Aztán a végén levezetett egy esküvőt is.

 
 
 

Juhász Tünde 

ezen a nyáron sok pszichológiai témájú könyvet, cikket olvasott és ilyen témájú előadásokra ment el. Több, régen látott barátjával találkozott újra, családjával pedig új helyeket fedeztek fel maguknak.
 
 
 

Ferencz Attila Patak


Erős kezdéssel, 50. szülinapjával kezdődött a nyár. Aztán segített a barátai építkezésén, és még arra is jutott idő, hogy saját otthonába is elkészüljön a régóta vágyott előszobafal.
 
 
 
Ha van kedved, küld el nekünk a történted emailben (info@grundszinhaz.hu) , hogy a te nyarad milyen volt. Ki tudja, lehet, hogy viszont hallod majd az egyik Maestro előadásunkban ;)

Következő előadásink


HAZAVISZLEK

IDŐPONT 2019.11.24. 19:00:00
HELYSZÍN Lumen Kávézó Bp, Horánszky utca 5.

Vissza a teljes listához