Vakáción a Grund

Közzétéve: 2017. szeptember 13. 12:00


Ezért tűntünk el 3 hónapra

A Grund nyári vakációja

Mintha csak tegnap lett volna, hogy az utolsó reflektort is lekapcsoltuk a Budapest Jazz Clubban, ahol az előző évad utolsó Cagematch előadását játszottuk. Utána még koccintottunk egyet, így üdvözölve a nyár első perceit. Majd eltűntünk 3 hónapra. Alig lehetett minket utolérni. Viszont arra gondoltunk, hogy összedobunk egy rövid, hangulatos összefoglalót arról, hogy mi mit csináltunk a nyáron.Palkovits Nóri

a nyáron Kapolcson tevékenykedett, és tucatnyi előadásban játszott a Művészetek Völgyében. Kolozsváron imprótréninget tartott. Elment nyaralni a barátaival, és készült az őszi tanévre. Ja, és Zalamerenyén is tartott tréninget, valamint lenyomott két Grund-tábort.

 

fotó: Csobay Bence

 

 

Arany Briginek

nem rég debütált az új tűzshowja. Nem beszélve arról, hogy több, mint egy mázsa méze lett a családjának egy nyár alatt. 

 

 

 

Boncsér Sára Luca

rengeteg időt töltött a barátaival, például Horvátországban,ami csodálatos volt. De a munka sem maradt el nála, 40 fokban forgatott egy kosztümös sorozatot.

 

 

 

Biszak Áron

nyara a figyelemről szólt. Figyelte húgát gyereknevelés közben. Nórát, ahogy tréninget tart, és a kollégáit a nyári előadásokon.

 

 

 

Menczel Andi

rengeteget túrázott, és csodálatos helyeket fedezett fel magának. Szerinte ez egy nagyon boldog nyár volt.

 

 

 

Hamarosan folyatjuk a nyári beszámolóinkat a társulat többi tagjával.

Addig is, ha van kedved, küld el nekünk a történted emailben (info@grundszinhaz.hu) , hogy a te nyarad milyen volt. Ki tudja, lehet, hogy viszont hallod majd az egyik Maestro előadásunkban ;)


Következő előadásink


HAZAVISZLEK

IDŐPONT 2019.11.24. 19:00:00
HELYSZÍN Lumen Kávézó Bp, Horánszky utca 5.

Vissza a teljes listához