Jelentkezés

TRÉNING ONLINE Improvizáció kisgyermekes szülőknek
IDŐPONT 2020. 05. 29. 14:30
HELYSZÍN Otthon
CÍM Otthon, Otthon
ÁR 3.000 Ft / alkalom

3 000,00 Ft


ONLINE Improvizáció kisgyermekes szülőknek

Mit érdemes tudni?

A karantén nem jelenti azt, hogy le kell mondanod az impróról, sőt! Ha eddig még nem tetted, itt az idő, hogy kipróbáld!

Pénteken 14:30-16:00 között OTTHONRÓL merülhetsz bele a játékba! Csinálj valami egészen mást és kapcsolj ki! Szökj ki a kisszobába egy laptoppal/telefonnal és szabadulj fel! Az improvizációs játékok hatással vannak rád; arra, hogy hogyan viszonyulsz másokhoz, a viselkedésedre, a kapcsolataidra. A karantén összezártságában erre még nagyobb szükséged lehet, mint eddig!

 

Kisgyerekes szülőként az embernek nem sok ideje jut saját magára, amikor kikapcsolhat, felszabadultan, csak a saját kedvére és örömére játszhat. Főleg, ha mindenki otthon van egy rakáson… Az improvizáció megadja ezt a belefeledkezést, és emellett önbizalmat ad, feltölt energiával, ráadásul olyan készségek is fejlődnek általa, amelyeket egy (vagy több) gyerek mellett gyakran használunk. Ilyen a másikra való aktív figyelem, az együttműködés, a kreativitás és spontaneitás, a monotonitástűrés, a taktikaváltás, a hibázás elfogadása, az érzelmek megélése, és a sor még bőven folytatható.

 

Végre valami csak RÓLAD szól!

 

A foglalkozást Vargyas-Tóth Juliska tartja, aki 9 éve foglalkozik színházi improvizációval, 8 éve a Grund Színház tagja.

 

Árak

alkalmanként: 3000 Ft (ha először jössz, féláron vehetsz részt)

6 alkalmas bérlet: 15.000 Ft

early bird bérlet-kedvezmény az első alkalomig (szept. 20.): 6 alkalmas bérlet: 12.000 Ft

 

WordPress Image Lightbox Plugin