Improvizáció (nem csak) szülőknek-ONLINE

IDŐPONT 2021. 06. 11. 10:00
HELYSZÍN 
CÍM ,
ÁR 3000 Ft / alkalom I 15.000 Ft / 6 alkalom

Improvizáció (nem csak) szülőknek-ONLINE

Péntekenként 10:00-12:00 között OTTHONRÓL merülhetsz bele a játékba! Csinálj valami egészen mást és kapcsolj ki! Szökj ki a kisszobába egy laptoppal/telefonnal és szabadulj fel!
Az online tér új dimenziókat nyit meg előtted, fedezd fel hogyan játszhatunk otthonról is együtt!
Az elsődleges cél, hogy felszabadult légy, merj hibázni. Eközben az improvizációs játékok hatással vannak rád, arra, hogy hogyan viszonyulsz másokhoz, a viselkedésedre, a kapcsolataidra. Megtanít szembenézni az ismeretlennel, örömmel fogadni a változást és más szemmel nézni a megszokott hétköznapokra; hogy könnyebben reagálj a hirtelen változásokra, jobban tűrd a bizonytalanságot (például most, a járvány okozta, kérdőjelekkel teli időszakban).
Ha ráadásul még szülő is vagy, akinek nem sok ideje jut saját magára, amikor kikapcsolhat, felszabadultan, csak a saját kedvére és örömére játszhat, itt a lehetőség, hogy belefeledkezz valamibe, ami önbizalmat ad, feltölt energiával, ráadásul olyan készségek is fejlődnek általa, amelyeket egy (vagy több) gyerek mellett gyakran használunk.
Végre valami csak RÓLAD szól!
A foglalkozást Vargyas-Tóth Juliska tartja, aki 10 éve foglalkozik színházi improvizációval, 9 éve a Grund Színház tagja.
Árak:
alkalmanként: 3.000 Ft (ha először jössz, féláron vehetsz részt)
6 alkalmas bérlet: 15.000 Ft
Befizetés átutalással, a Grund Színház alapítvány számla számára:
11600006-00000000-83374359
A közleménybe írd be: pénteki impró

Korosztály: csak felnőtteknek!

WordPress Image Lightbox Plugin